Betalning

Så här betalar du
Vi försöker ha så enkla prislistor som möjligt för att du på ett enkelt sätt skall kunna se vad det kommer att kosta att hyra bil hos oss. För att vi skall kunna hålla så låga priser som vi gör, måste vi lita på att våra kunder betalar det man har utnyttjat. Betalning måste därför ske med kontokort, t.ex. VISA, Visa/Dankort, Mastercard. Vi tar ej Electron, Maestro eller Diners.

När betalar jag?
När du hämtar bilen betalar du bilens hyrespris och eventuella tillägg. När du sedan lämnar tillbaka bilen betalar du eventuella extra kilometer. Oavsett hur långt du har kört så behöver du aldrig betala mer än vad hyrespriset skulle bli med fria km. På så sätt vet du alltid vad maxpriset kommer att bli.
Vad kostar det om någonting händer under tiden du använder bilen
Ibland har man otur. Det kan hända att någon annan slår upp sin bildörr i sidan på bilen, eller så kanske man själv slår upp bildörren i någon annans bil. Då kan det vara skönt att ha tecknat en skadekostnadsreducering. På så sätt minskar självrisken till de belopp som är angivna i våra allmänna hyresvillkor. Vi vill förstås att du självmant talar om för oss om något har hänt när du använt bilen. Om vi i efterhand får kännedom om något så tillkommer administrativa avgifter för att täcka de extrakostnader detta orsakar oss.
Vad gör jag om bilen går sönder?
Våra bilar får regelbundet service, för att kunna vara trafiksäkra. Om det ändå händer något skall du ringa till oss så ordnar vi hjälp.

Kommentera